banner5
banner6
banner7

Produk panas kami

Rangkaian produk Hero-Tech kalebu chiller gulung sing digawe adhem lan banyu adhem, chiller sekrup, chiller glikol, chiller laser, chiller lenga, chiller panas lan adhem, pengontrol suhu cetakan, menara pendingin, lsp.

liyane
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Grosir Portabel Ngarep Picosecond Laser Tattoo...

Njelajah

Penghapus Tag Kulit Otomatis, Tag Kulit sing Efisien ...

Njelajah

LESCOLTON Sikat Pelurus Rambut Ion, Anti-S...

Njelajah

Sikat Pengering Rambut Satu Langkah Blow Dryer Sikat Anti...

Njelajah

Lescolton Produsen Pelurus Rambut Bru...

Njelajah

Lescolton Hair Straightener Brush Dryer PRO Blo...

Njelajah

LESCOLTON Piranti Ngilangi Rambut Tanpa Rasa Sakit kanggo Lengan...

Njelajah

LESCOLTON IPL Laser Hair Removal kanggo Wanita Lan Pria

Njelajah

272 Cap Laser kanggo Wutah Rambut - FDA Clear...

Njelajah

Sistem Pertumbuhan Rambut Laser Terapi Lampu Merah Rambut...

Njelajah

Babagan LESCOLTON

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen Lescolton Electrical Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi anyar sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan, fokus ing R&D produk lan manufaktur lan perdagangan ekspor internasional.Ana telung pabrik ing sangisore perusahaan, sing utamane melu peralatan perawatan pribadi.Range produksi produk kalebu seri piranti mbusak rambut rumah tangga IPL, seri pertumbuhan rambut laser, seri salon kecantikan, seri perawatan fumigasi, seri awak perawatan pribadi, lsp.

Apa Pilih Kita

PROVIDE STRONG R&D SOLUTION

Nyedhiyani SOLUSI R&D KUAT

10 YEARS MANUFACTURER EXPERIENCE

10 TAHUN PENGALAMAN PRODUSEN

TECHNICAL INNOVATION

INOVASI TEKNIS

COMPLETE PRODUCT QUALITY CERTIFICATION

SERTIFIKAT KUALITAS PRODUK LENGKAP

WELL- KNOW BRANDS AT HOME AND ABROAD

MEREK-MEREK KOWE ING OMAH lan LUAR NEGERI

INTERGRATION OF PRODUCTION AND SALES

INTERGRASI PRODUKSI LAN SALES

NATIONAL HIGH-TECH ENTERPRISE

PERUSAHAAN TEKNIK NASIONAL

FDA-II APPROVED

FDA-II DISETUJUI

24/7 SERVICE

24/7 LAYANAN

Factory (1)
Factory (4)
Factory (5)
certificate
certificate (1)
certificate (3)
certificate (2)
certificate-2
certificate-2
certificate-2

kekuatan kita

Penghargaan lan sertifikat

Saka teknologi inti produk kanggo netepake kauntungan competitive kuwat, lan dijupuk FDA, CFDA, 3C, CE, ROHS, FCC lan sertifikasi wewenang domestik lan internasional liyane.

liyane

umpan balik pelanggan

Pusat Warta

About LLLT laser (Low Energy)

Babagan laser LLLT (Energi Kurang)

Babagan laser LLLT (Energi Kurang) Miturut survey dening Komisi Kesehatan Nasional, luwih saka 250 yuta wong ing China ngalami rambut rontog, sing ...

Liyane >
Laser hair removal related knowledge

Laser hair removal related kawruh

Krim depilasi, kertas depilasi lilin, cukur pisau cukur ... Nanging cara sing ora bisa dipercaya iki ora mung gampang ngrusak kulit, iritasi folikel sing bola-bali bisa ...

Liyane >
4 common causes of hair loss and treatment

4 penyebab umum rambut rontog lan perawatan

4 penyebab umum rambut rontog lan perawatan ★Alopecia androgenetik 1. Alopecia androgenetik, uga dikenal minangka alopecia seborrheic, yaiku sing paling umum ...

Liyane >