about_bg

Babagan awake dhewe

Urip kanggo kesehatan lan kaendahan

LESCOLTON fokus ing teknologi perawatan optik folikel rambut

1

Pambuka perusahaan

Founded in 2012, Shenzhen lescoton Electric Appliance Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi anyar sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan, fokus ing R&D produk, manufaktur lan perdagangan ekspor internasional.
Saiki, perusahaan duwe telung basis produksi utama, lan ruang lingkup produksi produk kalebu akeh bidang perawatan pribadi.

Jinis kabutuhan, kalebu seri IPL kluwarga rambut remover, seri generasi rambute laser, seri salon kaendahan, seri care awak pribadi, etc. Antarane wong-wong mau, riset ing teknologi nursing optik folikel rambut wis sugih pinunjul praktis.

Asil latihan lan eksplorasi bakal mbantu luwih akeh wong nyingkirake masalah urip sing disebabake dening masalah folikel rambut.

product
product (4)
product (2)
product (3)

Lescolton, minangka merek teknologi sing kuat, netepi tanggung jawab kanggo "njelajah teknologi perawatan pribadi sing luwih canggih" lan fokus ing riset lan pangembangan produk lan teknologi anyar, supaya luwih akeh wong bisa nemokake kaendahan lan kapercayan.

Ing wektu sing padha, mbudidaya semangat perusahaan "ngupaya kanggo masarakat, wani ing inovasi lan tanggung jawab", nangkep kontradiksi utama, ngrampungake masalah utama, lan menehi pengalaman produk sing luwih apik kanggo konsumen.

company

Mbangun Institut Riset Ilmu lan Teknologi Masa Depan Kecantikan Pribadi

LESCOLTONnduweni kekuatan paling dhuwur ing industri tim riset, sepuluh taun udan eksplorasi, akumulasi inovasi technical kuwat lan pengalaman pangembangan produk sugih, adhering kanggo 0-1 temonan riset lan pembangunan huruf.

Saka teknologi inti produk kanggo netepake kauntungan competitive kuwat, lan dijupuk FDA, CFDA, 3C, CE, ROHS, FCC lan sertifikasi wewenang domestik lan internasional liyane.

2
company

Tur Pabrik

Digawa metu kerjasama internasional ing lapangan rambute njaga, kombinasi karo folikel rambut Jepang ahli riset optik, sijine nerusake konsep efek produk saka Kajaba - subtraction - multiplikasi - divisi, dikembangaké kubik rambute sawise helem germinal optik, [NANO mati ] peralatan mbusak rambut beku optik lan produk liyane, ngarep-arep sing saben konsumen sawise pengalaman produk LESCOLTON, njaluk efek nggunakake tenan efektif.