about_bg

Produk

  • Laser Hair Growth System Red Light Therapy Hair Growth Cap

    Sistem Tuwuh Rambut Laser Terapi Cahya Abang Cap Tuwuh Rambut

    LESCOLTON Piranti wutah rambut minangka produk laser rambut sing ditingkatake kanthi fungsi kayata kontrol minyak, rambut rontog, wutah rambut.

    Dibangun ing 26 laser lan 30 lampu infra merah.Laser plus infrared dual high-tech, energi cahya infra merah, seng nembus laser, bisa nggedhekake aktivasi fungsi folikel rambut ing kulit sirah, nggunakake long-term, bisa nggawe regenerasi rambute.Desain ergonomis entheng ndadekake luwih nyaman kanggo nyandhang;nganyarke papat mode kanggo milih mode sing cocog karo sampeyan ;built-in cahya sensor cerdas, prodhuk bakal mandheg bisa digunakake nalika iku ora worn ing sirah.

  • LESCOLTON Hair Growth System, FDA Cleared – 56 Medical Grade Laser

    Sistem Pertumbuhan Rambut LESCOLTON, Diresiki FDA - 56 Laser Kelas Medis

    Deskripsi Produk ● LESCOLTON Laser Hair Regrowth: Gunakake 650 ~ 670nm Soft Light & LED kanggo perawatan rambut rontog, nambani alopecia, garis rambut surut, botak & rambut tipis kanggo ngrangsang pertumbuhan maneh rambut. Iki minangka piranti terapi lazer tingkat rendah, dibandhingake karo perawatan tradisional rambut rontog, solusi iki luwih kuat, luwih trep, ora krasa lara, efek non-invasif.● Perawatan Rambut Rontok Profesional: LESCOLTON hair regrowth system low level laser therapy (LLLT) bisa digunakake t...
  • 272 Laser Cap for Hair Growth – FDA Cleared Low Level Laser Therapy

    272 Cap Laser kanggo Wutah Rambut - Terapi Laser Tingkat Kurang FDA

    Piranti wutah rambut laser kasusun saka 108 3R dioda laser (panjang gelombang 650nm±10nm daya <5mW)

    Wilayah jangkoan lengkap laser ngenggoni 3/1 saka sirah, contone, wilayah sing ditutupi kabeh sumber cahya saka piranti pertumbuhan rambut laser.

    Piranti pertumbuhan rambut laser duwe sensor cahya sing dibangun.Nalika piranti wutah rambut laser gagal ngrasakake sirah pangguna, kanthi otomatis mandheg ngetokake cahya, lan nalika ngrasakake sirah pangguna maneh, bakal nerusake ngetokake cahya.