about_bg

Produk

  • Automatic Skin Tag Remover, Efficient Skin Tag Remover Kit for Small to Medium Skin Tags

    Remover Tag Kulit Otomatis, Kit Remover Tag Kulit sing Efisien kanggo Tag Kulit Cilik nganti Sedheng

    Apa skin tag:

    Tag kulit yaiku wutah cilik, alus, werna kulit, biasane ditemokake ing gulu, ketiak, ing groin lan ing ngisor dodo.Label kulit biasane ora nyebabake rasa lara utawa rasa ora nyaman, nanging bisa uga kena ing sandhangan utawa perhiasan lan katon ora enak.Yen sampeyan ora yakin yen wutah sampeyan minangka tag kulit, takon dhokter sadurunge nggunakake kit mbusak tag kulit

  • Wholesale Portable Home Picosecond Laser Tattoo Removal Pen For Mole Dark Spot Acne Scar

    Grosir Portable Ngarep Picosecond Laser Tattoo Aman Pen Kanggo Mole peteng Spot kukul Scar

    Katrangan Produk Mbusak pigmen peteng - kanthi efektif ngatasi melanin dadi partikel sing apik, supaya bisa ningkatake metabolisme kulit lan nyuda celengan melanin, nyuda bintik-bintik lan bintik-bintik peteng kanthi lengkap, ngresiki kulit kanthi cara sing sehat.LEBIH CEPAT - Kisaran aplikasi pelanggan sing akeh, energi sing kuat lan cepet ngilangi pigmen peteng kanthi langsung.Wektu perawatan luwih sithik, efek perawatan luwih apik.LUWIH AMAN kanggo ditrapake - Jembar pulsa cendhak, aku ...
  • Laser Hair Growth System Red Light Therapy Hair Growth Cap

    Sistem Tuwuh Rambut Laser Terapi Cahya Abang Cap Tuwuh Rambut

    LESCOLTON Piranti wutah rambut minangka produk laser rambut sing ditingkatake kanthi fungsi kayata kontrol minyak, rambut rontog, wutah rambut.

    Dibangun ing 26 laser lan 30 lampu infra merah.Laser plus infrared dual high-tech, energi cahya infra merah, seng nembus laser, bisa nggedhekake aktivasi fungsi folikel rambut ing kulit sirah, nggunakake long-term, bisa nggawe regenerasi rambute.Desain ergonomis entheng ndadekake luwih nyaman kanggo nyandhang;nganyarke papat mode kanggo milih mode sing cocog karo sampeyan ;built-in cahya sensor cerdas, prodhuk bakal mandheg bisa digunakake nalika iku ora worn ing sirah.

  • LESCOLTON Hair Growth System, FDA Cleared – 56 Medical Grade Laser

    Sistem Pertumbuhan Rambut LESCOLTON, Diresiki FDA - 56 Laser Kelas Medis

    Deskripsi Produk ● LESCOLTON Laser Hair Regrowth: Gunakake 650 ~ 670nm Soft Light & LED kanggo perawatan rambut rontog, nambani alopecia, garis rambut surut, botak & rambut tipis kanggo ngrangsang pertumbuhan maneh rambut. Iki minangka piranti terapi lazer tingkat rendah, dibandhingake karo perawatan tradisional rambut rontog, solusi iki luwih kuat, luwih trep, ora krasa lara, efek non-invasif.● Perawatan Rambut Rontok Profesional: LESCOLTON hair regrowth system low level laser therapy (LLLT) bisa digunakake t...
  • 272 Laser Cap for Hair Growth – FDA Cleared Low Level Laser Therapy

    272 Cap Laser kanggo Wutah Rambut - Terapi Laser Tingkat Kurang FDA

    Piranti wutah rambut laser kasusun saka 108 3R dioda laser (panjang gelombang 650nm±10nm daya <5mW)

    Wilayah jangkoan lengkap laser ngenggoni 3/1 saka sirah, contone, wilayah sing ditutupi kabeh sumber cahya saka piranti pertumbuhan rambut laser.

    Piranti pertumbuhan rambut laser duwe sensor cahya sing dibangun.Nalika piranti wutah rambut laser gagal ngrasakake sirah pangguna, kanthi otomatis mandheg ngetokake cahya, lan nalika ngrasakake sirah pangguna maneh, bakal nerusake ngetokake cahya.

  • LESCOLTON IPL Laser Hair Removal for Women And Men

    LESCOLTON IPL Laser Hair Removal kanggo Wanita Lan Pria

    Instrumen kasebut nggabungake fifilter optik sing mesthekake yen sinar UV ora bisa tekan kulit lan mesthekake yen ora bakal ngrusak kulit nalika ngilangi rambut!

    Instrumen kasebut entuk efek kanthi dadi panas oyod rambut ing ngisor kulit.Melanin ing tengah lan oyodsaka rambute nyerep cahya pulsed saka prodhuk.Werna rambut sing luwih peteng, luwih akeh cahya sing diserap, proses kasebut bisa ngrangsang rambut dadi dormansi.

  • IPL Hair Removal Permanent Hair Removal Device with Safest IPL Laser Hair Removal

    Piranti Ngilangi Rambut Permanen IPL kanthi Ngilangi Rambut Laser IPL Paling Aman

    Katrangan Produk ICE COOL & PAINLESS: Kanthi fitur kelangan es opsional, piranti mbusak rambut IPL iki bisa kelangan kulit nalika ngetokake cahya pulsed.Sampeyan bakal krasa ora krasa lara & kelangan & nyaman nalika nindakake cabut rambut nganggo laser hair removal iki.EFEKTIF & AMAN: Piranti kasebut wis diresiki lan diuji dening para ahli.Cahya pursed kanthi energi 16J / 4CM2 lan dawa 510-1200nm bisa teka ing folikel rambut kanggo ngilangi siklus pertumbuhan rambut, mbusak efek rambut sing ora dikarepake ...
  • LESCOLTON Painless Hair Removal Device for Armpits Legs Arms Bikini Line

    LESCOLTON ora krasa lara rambute aman piranti kanggo armpits Sikil Arms Bikini Line

    LESCOLTON Alat kosmetik kesehatan multifungsi (Instrumen kosmetik kanggo cendhak) yaiku piranti multi-fungsi sing inovatif, kanthi fungsi mbusak rambut, rejuvenasi kulit, perawatan kukul lan liya-liyane.Iki nggabungake aplikasi multiterm teknologi optik ing bidang Kecantikan & Kesehatan.Iki minangka salah sawijining produk paling profesional lan praktis ing lapangan.

  • Lescolton IPL Hair Removal for Women and Men, Permanent Painless Laser Hair Remover Device, FDA Cleared, At Home Use for Face and Whole Body,3 Treatments Heads

    Lescolton IPL Hair Removal kanggo Wanita lan Pria, Piranti Penghapus Rambut Laser Tanpa Rasa Sakit Permanen, Dibersihake FDA, Ing Ngarep Gunakake kanggo Pasuryan lan Awak Sakabehe, 3 Kepala Perawatan

    Tes sensibilitas kulit

    Yen iki pisanan sampeyan nggunakake prodhuk, utawa pisanan kanggo nggunakake ing wilayah anyar, please pisanan milih siji area cilik kanggo nindakake tes sensitivitas kulit miturut pandhuan:

    1, Uripake piranti kosmetik miturut pandhuan sing dituduhake mengko.

    2, Pilih low level, 1stutawa 2ndtingkat.

    3, Nindakake tes ing wilayah sing dipilih miturut instruksi operasi lan nggunakake perhatian

    4, Priksa kondisi kulit sawise 30 menit.

    5, Yen kulit ing wilayah sing dites normal, sampeyan bisa terus nggunakake produk kasebut.Yen abuh abang katon ing kulit, ngenteni 24 jam lan nyoba maneh.

  • Full Body Painless Hair Remover Easy Using At Home With FDA Cleared

    Ngilangi Rambut Tanpa Rasa Sakit Awak Lengkap Gampang Digunakake Ing Omah Kanthi Diresiki FDA

    Katrangan Produk LESCOLTON IPL Pangenalan Nada Kulit Otomatis: LESCOLTON IPL kanthi teknologi adaptasi sensor nada kulit otomatis.Werna kulit sing beda, energi laser sing dibutuhake kanggo mbusak rambut beda.Sistem pangenalan otomatis warna kulit LESCOLTON bisa kanthi akurat ngenali warna kulit sing beda-beda lan kanthi otomatis ngetokake energi mbusak rambut sing paling optimal kanggo entuk efek piranti mbusak rambut sing paling apik.Medical Beauty Grade Sapphire Mirror Lampu Berkedip: Sapphire Mirror dengan ultra-hi...
  • Hair Dryer Damage Protection Hair Dryer with Ceramic Ionic Tourmaline Technology

    Pengering Rambut Perlindhungan Karusakan Pengering Rambut kanthi Teknologi Turmalin Ion Keramik

    Deskripsi Produk ● [1875W ALL-IN-1 HIGH-POWER MOTOR] 2022 Versi upgrade saka 1875W profesional pengering rambut ion negatif, kanthi motor magnet ultra-kuwat sing kuat, 20000RPM, kacepetan pangatusan luwih cepet.Pengering rambut sing kuat kira-kira 500g luwih entheng tinimbang pengering rambut tradisional.Desain gagang ergonomis nyedhiyakake genggeman sing nyaman lan nyuda beban ing lengen nalika digunakake.● [NEGATIVE ION & TEMPERATURE CONSTANT HAIR CARE] Teknologi pelepasan ion negatif, kontak...
  • Lescolton Hair Straightener Brush Dryer PRO Blow Dryer Hot Air Brush

    Lescolton Hair Straightener Brush Dryer PRO Blow Dryer Hot Air Brush

    1, Bulu panas khusus, mbantu rambut garing, lancar lan gaya ing wektu sing padha.

    2, Tegangan: 110V/60Hz, 220V/50Hz

    3, Daya gedhe 1000W, mbantu rambut garing kanthi cepet

    4, generator ion, frizz gratis kanggo rambut

    5, Desain ergonomis entheng

    6, Setelan beda kanggo Hight-Low-Cool

    7, Bantuan inlet-grill sing bisa dicopot kanthi gampang ngresiki

    8, kabel putar profesional

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2