about_bg

Produk

  • Hair Dryer Damage Protection Hair Dryer with Ceramic Ionic Tourmaline Technology

    Pengering Rambut Perlindhungan Karusakan Pengering Rambut kanthi Teknologi Turmalin Ion Keramik

    Deskripsi Produk ● [1875W ALL-IN-1 HIGH-POWER MOTOR] 2022 Versi upgrade saka 1875W profesional pengering rambut ion negatif, kanthi motor magnet ultra-kuwat sing kuat, 20000RPM, kacepetan pangatusan luwih cepet.Pengering rambut sing kuat kira-kira 500g luwih entheng tinimbang pengering rambut tradisional.Desain gagang ergonomis nyedhiyakake genggeman sing nyaman lan nyuda beban ing lengen nalika digunakake.● [NEGATIVE ION & TEMPERATURE CONSTANT HAIR CARE] Teknologi pelepasan ion negatif, kontak...