about_bg

Informasi teknis

Informasi teknis

  • About LLLT laser (Low Energy)

    Babagan laser LLLT (Energi Kurang)

    Babagan laser LLLT (Energi Kurang) Miturut survey dening Komisi Kesehatan Nasional, luwih saka 250 yuta wong ing China ngalami rambut rontog, tegese siji saka saben enem wong ngalami rambut rontog.Ana uga statistik sing nuduhake yen siji saka ...
    Waca liyane
  • 4 common causes of hair loss and treatment

    4 penyebab umum rambut rontog lan perawatan

    4 panyebab umum rambut rontog lan perawatan ★Alopecia androgenetik 1. Alopecia androgenetik, uga dikenal minangka alopecia seborrheic, minangka jinis rambut rontog klinis sing paling umum, sing paling akeh disebabake faktor genetik.2. Lanang lanang kanggo copot kuping...
    Waca liyane