about_bg

kabar

Babagan laser LLLT (Energi Kurang)

Miturut survey Komisi Kesehatan Nasional, luwih saka 250 yuta wong ing China ngalami rambut rontog, tegese siji saka saben enem wong ngalami rambut rontog.Ana uga statistik sing nuduhake yen siji saka saben patang wong diwasa ing China ngalami rambut rontog, lan umume wong lanang umur 20 lan 40, kanthi perkembangan paling cepet ing umur 30-an.

Tutup rambut laser kanthi sinar laser 81, jangkoan lengkap kulit sirah, desain topi baseball tingkat dhuwur, bobote mung 210g, kapan wae, ing ngendi wae perawatan rambut.

Ana rong prinsip inti pangembangan LLLT:

1. Blok androgen saka ngrusak folikel rambut

Dihydrotestosterone, diowahi saka testosteron hormon lanang, tanggung jawab kanggo rambut rontog paling.LLLT ngalangi ikatan DIhydrotestosterone (DHT) menyang reseptor folikel rambut (AR) lan nglindhungi folikel rambut saka karusakan DHT.

2. Nyedhiyani molekul energi ATP, ROS, lan NO kanggo ngaktifake folikel rambut

Folikel rambut kita dipérang dadi periode tuwuh, periode regresi lan wektu istirahat.Tutup rambut laser nganggo laser medis 650nm, sing bisa tekan oyod folikel rambut 3-5mm kanthi akurat, ngaktifake folikel rambut ing periode regresi lan wektu istirahat, lan supaya bisa mlebu maneh ing periode pertumbuhan sing sehat.

Nggunakake teknologi laser energi rendah (LLLT) sing padha digunakake dening spesialis rambut rontog profesional lan dokter regenerasi rambut, lan luwih nggabungake lan ngoptimalake riset dekade babagan teknologi iki, bisa tuwuh rambut kanthi efektif.

Laser energi kurang (LLLT) ing energi sing bisa digunakke, folikel rambut dermal papilla specificity saka jaringan kulit sirah sawise iradiasi laser energi kurang, aliran getih tambah kanggo kulit sirah, tambah intake oksigen, katon fénoména metabolisme kanggo nyepetake, gadhah. karo wutah rambute, enzim heparin aktivitas cytochrome oxidase tambah, wutah saka faktor wutah syaraf NGF muter kakiyatan tambah 5 kaping, Transisi cepet saka folikel rambut kanggo wutah dipun promosiaken wutah rambute, nggawe rambute thinning ana dadi luwih kenthel lan kenthel.


Wektu kirim: Mar-29-2022