about_bg

kabar

Krim depilasi, kertas depilasi lilin, cukur pisau cukur...

Nanging cara sing ora bisa dipercaya iki ora mung gampang ngrusak kulit, iritasi folikel bola-bali uga bisa nyebabake rambut sing luwih kandel.

Dewi rambute awak sing kakehan ora kudu sedhih, ora kudu ngrasa kurang, laser hair removal kanggo mbantu, kanggo ngatasi masalah wulu, karo wulu lambe, rambut kelek, wulu anggota ~ pamit!

Kaping pisanan, apa laser hair removal?

Laser hair removal punika energi laser liwat lumahing kulit kanggo tekan ROOT saka folikel rambut, energi cahya digunakke lan diowahi dadi energi panas kanggo numpes jaringan folikel rambute, supaya minangka kanggo ilang kemampuan regenerasi rambute nanging ora ngrusak. jaringan sekitar.Laser hair removal efektif kanggo mbusak rambut saka pirang-pirang bagean awak, kanthi macem-macem jero lan warna lan tekstur sing beda.

Apa laser hair removal efektif?Apa depilation laser bisa permanen depilate

Siklus pertumbuhan rambut dipérang dadi 3 tahap: periode tuwuh, periode regresi, periode istirahat.Sajrone wutah, folikel rambut ngasilake paling akeh melanin, sing dadi target perawatan laser lan nyerep energi laser.Mulane, saben laser hair removal utamane ngarahake perawatan rambut.Biasane, 60 nganti 90 persen rambut sing tuwuh dicopot kanthi permanen saben perawatan.Kursus perawatan mbutuhake kira-kira enem perawatan.Umume pasien entuk asil sing marem sawise nem perawatan, kanthi kasus bandel sing mbutuhake luwih akeh.

Apa iku safe?Apa ana efek samping?

Laser hair removal banget aman, profesional, ora ana efek sisih ing awak manungsa, bisa èfèktif mbusak macem-macem bagean awak, ambane beda lan werna lan tekstur rambute.Apa mengaruhi kringet?Kringet manungsa utamane gumantung marang kelenjar kringet, nanging kelenjar kringet ora mbukak ing folikel rambut.Laser hair removal mung ngrusak folikel rambut, mula ora ngrusak kelenjar kringet, mula ora ngganggu kringet normal.

prakara postoperative perlu manungsa waé mung ditampa laser rambute aman sawise fungsi lumahing kulit bakal nolak, gampang kanggo sensitif, ngirim supaya stimulasi luwih saka kulit, bisa langsung njupuk es ngukur kanggo kelangan kulit, sawise operasi uga bisa samubarang kang angel moisturizers, padha. dina ngirim ora nggunakake banyu panas kanggo wisuh area perawatan, ngirim ora langsung bask.


Wektu kirim: Mar-29-2022