about_bg

Produk

272 Cap Laser kanggo Wutah Rambut - Terapi Laser Tingkat Kurang FDA

Katrangan singkat:

Piranti wutah rambut laser kasusun saka 108 3R dioda laser (panjang gelombang 650nm±10nm daya <5mW)

Wilayah jangkoan lengkap laser ngenggoni 3/1 saka sirah, contone, wilayah sing ditutupi kabeh sumber cahya saka piranti pertumbuhan rambut laser.

Piranti pertumbuhan rambut laser duwe sensor cahya sing dibangun.Nalika piranti wutah rambut laser gagal ngrasakake sirah pangguna, kanthi otomatis mandheg ngetokake cahya, lan nalika ngrasakake sirah pangguna maneh, bakal nerusake ngetokake cahya.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Kondisi Kerja Normal

Kondisi lingkungan:
Suhu: +5 ℃ ~ + 40 ℃
Kelembapan relatif: 45%~75%
Tekanan atmosfer: 700hPa~1060hPa
Kondisi daya: 5 V = 2A
Kapasitas daya: ora kurang saka 8VA

Katrangan produk

SFM108 (1)

FDA CLEARED: Teknologi bukti klinis lan FDA Cleared kanggo pria lan wanita.The laser phototherapy kaya sing diwenehake deningLESCOLTONminangka ONLY non-obat pilihan perawatan FDA Cleared kanggo rambut rontog turun temurun.Ora ana efek samping sing nate dilaporake.LESCOLTONpiranti laser wis buktiaken regrow rambute karo Tambah rata-rata rambute count pa 129 rambute anyar tambahan saben sq.

Perawatan cepet:Wektu perawatan sing disaranake mung 30 menit, kaping 3 saben minggu (saben dina).Cathetan: IngLESCOLTONLaserCap dirancang kanggo kerlip lan mateni nalika nggunakake.baterei ngandhut teknologi pinter kanggo ngawasi tingkat baterei kanggo mesthekake yen ora overcharge.Iki tundhuk karo ISO5536-1: 2006, standar internasional peraturan safety suhu.

SFM108 (2)
SFM108 (3)

KENYAMANAN BIO-CAHAYA EKSKLUSIF:Desain Bio-Light Comfort Eksklusif kanggo pangiriman cahya laser sing fokus liwat bukaan sing dikalibrasi, nyedhiyakake aliran energi cahya sing ora bisa dicegah kanggo nggayuh folikel rambut.CATETAN: Nalika ingLESCOLTONCap pas karo ukuran sirah sing paling nyaman.Ora dianjurake kanggo sirah sing luwih gedhe saka 22,5 in. (57,15cm) ing circumference.Sawetara tutup bisa uga duweLESCOLTONlogo bordir. Uga ngandhut teknologi baterei pinter kanggo ngawasi tingkat baterei lan supaya over-daya.

DOKTER REKOMENDASI:kanthi liwat 90% tingkat sukses ing pasinaon Clinical, kedhaftar nemu asil katon ing minangka sethitik minangka 3 kanggo 6 sasi (asil beda-beda).Didegaké ing 2007, kanthi 1.8+ yuta piranti ing saindenging jagad,LESCOLTONminangka Pimpinan Global lan Pionir ing pertumbuhan rambut laser.Dokter nyaranakeLESCOLTONpiranti laser kanggo nambani Androgenetic alopecia - kang kalebu Hereditary Rambut Mundhut, lanang lan wadon pola rambute mundhut, menopause related rambute mundhut, lan umur related rambute mundhut & thinning.

SFM108 (4)
SFM108 (5)
SFM108 (6)
SFM108 (7)

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan