about_bg

Produk

Grosir Portable Ngarep Picosecond Laser Tattoo Aman Pen Kanggo Mole peteng Spot kukul Scar

Katrangan singkat:


  • Tipe sumber cahya:laser
  • Dawane gelombang:440-460nm
  • Adaptor daya:100-240v, 50/60hz, dc 5v-2a
  • daya: <8w
  • Fungsi:Mbusak tato / melanin / freckle / kutil / kutil / tahi lalat
  • Mode kerja: 9
  • warna:ireng (ing saham), putih
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Katrangan produk

    LS-058 (1)

    PECAH PIGMENT PETET- Kanthi efektif ngatasi melanin dadi partikel sing apik, supaya bisa ningkatake metabolisme kulit lan nyuda celengan melanin, nyuda bintik-bintik lan bintik-bintik peteng kanthi lengkap, ngresiki kulit kanthi cara sing sehat.

    Luwih cepet - Jangkoan aplikasi pelanggan sing wiyar, energi sing kuat lan cepet ngilangi pigmen peteng kanthi langsung.Wektu perawatan luwih sithik, efek perawatan luwih apik.

    LS-058 (2)
    LS-058 (3)

    Luwih aman kanggo aplikasi- Jembar pulsa cendhak, meh ora ngasilake efek cahya lan panas.Panggunaan jangka panjang bakal njamin efek sing luwih jelas, luwih awet lan aman.

    SELAMAT ELIMINATING- Tansah kulit normal, pain sethitik.fungsi karbonasi ion berteknologi tinggi lan listrik, ngowahi voltase discharge cepet dadi panas ion listrik kanggo cabonizing.Skin tag remover gampang kanggo operate, wong bisa nggunakake skin tag repair kit iki ngendi wae ing sembarang wektu.2.Plug-in,kabinet lan trep kanggo nindakake,ngisi wektu kanggo bisa luwih saka limang jam.Copot titik tanpa ngobong kulit.Nggunakake teknologi dhuwur, fungsi karbonasi ion listrik kanggo langsung nyapu warts, titik umur, tag kulit warata, etc. Aman bisa ngrambah cepet tanpa getihen, aman lan efek sisih asil kosmetik medical.Kit ndandani tag kulit iki dirancang kanggo panggunaan omah.Sampeyan bakal mbusak bintik peteng / Freckles / Nevus / Bintik Umur / tag kulit / kutil / tato / Birthmark / Pigmentasi Kulit kapan wae ing omah sampeyan.Sampeyan ora perlu maneh mbayar rega dhuwur kanggo wektu lan dhuwit.

    LS-058(4)
    LS-058 (5)

    Multi-fungsi:Mbusak Tattoo-Freckle-Permanen Dandanan.Masalah kulit kayata cipratan, tandha pock lan karusakan serius liyane ing kulit.Cepet lan gampang: Picosecond Laser Multi-fungsional Beauty Instrument luwih cepet lan luwih akurat ing deteksi melanin.Kanthi energi sing luwih murah, partikel pigmen bisa pecah lan masalah kulit sing disebabake dening melanin bisa diilangi.

    Mangga maca instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake

    LS-058 (6)
    LS-058 (7)

    Pabrik Kita

    Factory (1)
    Factory (4)
    Factory (2)
    Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan