about_bg

Produk

LESCOLTON Ionic Hair Straightener Brush, Anti-Scald & Auto-Off Aman & Gampang Digunakake

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Prinsip produk

H1019(1)
1
2
H1019 (2)
H1019 (3)
3
4
H1019 (4)
H1019 (5)
5
H1019 (6)
H1019 (7)

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan