about_bg

Produk

LESCOLTON IPL Laser Hair Removal kanggo Wanita Lan Pria

Katrangan singkat:

Instrumen kasebut nggabungake fifilter optik sing mesthekake yen sinar UV ora bisa tekan kulit lan mesthekake yen ora bakal ngrusak kulit nalika ngilangi rambut!

Instrumen kasebut entuk efek kanthi dadi panas oyod rambut ing ngisor kulit.Melanin ing tengah lan oyodsaka rambute nyerep cahya pulsed saka prodhuk.Werna rambut sing luwih peteng, luwih akeh cahya sing diserap, proses kasebut bisa ngrangsang rambut dadi dormansi.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Prinsip produk

Sajrone iradiasi, rambut bakal tiba kanthi alami lan ora bisa tuwuh maneh.Rambut rontok bisa njupuk 1-2 minggu.

Sajrone ngilangi rambut, rambut ing papan panyingkiran rambut biasane ana ing macem-macem tahapan siklus pertumbuhan rambut.Kanggo tumindak kanthi efektif ing kabeh rambut, mbaleni proses Iradiasi saben rong minggu ing rong wulan pisanan.disaranake.

Katrangan produk

M2 (1)

【Sistem Pendinginan Cerdas Ganda】Piranti mbusak rambut LESCOLTON nggunakake sensor pendingin DUAL UNIT ing sekitar area sing dirawat, sing sensor pendinginan bakal mudhun nganti ngisor 50 ° F sajrone 120 detik.Iki bisa èfèktif nerbitaké sensasi panas sak perawatan, Teknologi unik iki ndadekake iku ngadeg metu antarane IPL laser rambute aman.

【Tetap & Profesional】Nampilake teknologi IPL majeng, folikel rambut LESCOLTON kanggo ngrusak siklus pertumbuhan rambut ingrown supaya bisa ngilangi rambut sing efektif & permanen kaya sing digunakake ing salon kecantikan.Dirancang kanthi apik lan ergonomis, AP10 gampang lan nyaman digunakake.Kanthi tabung Quartz, cangkang ultravioted lan lampu kilat tanpa wates njamin umur sing dawa.

M2 (2)
M2 (3)

【5 Tingkat Energi sing Bisa diatur】5 tingkat energi kanggo macem-macem kulit & sensasi nyeri kanggo macem-macem wong, M2 nawakake pilihan sing nyaman nanging permanen kanggo mbusak rambut.Tingkat sing luwih dhuwur, luwih gedhe kekuatan, luwih apik efek kasebut.Mangga diwiwiti saka level 1 dhisik kanggo biasa karo AP10(Cathetan: Efek & fase ngilangi rambut beda-beda gumantung saka warna rambut, warna kulit lan siklus pertumbuhan maneh rambut.)

【Kaamanan ing Omah & Ngilangi Rambut Sakabehe Badan】Teknologi IPL diuji klinis lan akreditasi dermatologis minangka aman kanggo kulit dening organisasi kesehatan kulit internasional (Skin Health Alliance).CE, RoHS, FCC certified, M2 punika sampurna IPL piranti mbusak rambute kanggo Ladies, wanita lan wong.Kepala presisi ekstra dipikirake kanggo wilayah cilik & curvy, area bikini, driji, lambe ndhuwur, lsp.

M2 (4)
M2(5)

【Gampang Njaga Rambut Tanpa Rambut】Kejabi dhuwit bali 180 dina lan layanan panggantos gratis 2 taun, UCATINI AP10 bisa nyuda rambut 98% sajrone 6-12 minggu.Disaranake 2 perawatan seminggu ing sasi kapisan, banjur sapisan seminggu kanggo sasi kapindho, pungkasane tutul-up SETIAP 4 nganti 8 sasi kanggo njaga asil.Tututi instruksi MANNUAL kanggo mesthekake yen sampeyan bebas rambut permanen.

M2(6)
M2 (7)
M2 (8)

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan