about_bg

Produk

Sistem Tuwuh Rambut Laser Terapi Cahya Abang Cap Tuwuh Rambut

Katrangan singkat:

LESCOLTON Piranti wutah rambut minangka produk laser rambut sing ditingkatake kanthi fungsi kayata kontrol minyak, rambut rontog, wutah rambut.

Dibangun ing 26 laser lan 30 lampu infra merah.Laser plus infrared dual high-tech, energi cahya infra merah, seng nembus laser, bisa nggedhekake aktivasi fungsi folikel rambut ing kulit sirah, nggunakake long-term, bisa nggawe regenerasi rambute.Desain ergonomis entheng ndadekake luwih nyaman kanggo nyandhang;nganyarke papat mode kanggo milih mode sing cocog karo sampeyan ;built-in cahya sensor cerdas, prodhuk bakal mandheg bisa digunakake nalika iku ora worn ing sirah.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Katrangan produk

LS-D601- (1)

Laser Hair Growth System minangka perawatan rambut rontog sing wis diresiki FDA lan piranti pertumbuhan rambut laser kanggo nambani alopecia, garis rambut surut, botak lan rambut tipis kanggo ngrangsang wutah rambut kanggo wanita lan pria.

6-Wulan Dhuwit Mbalik njamin- Pangguna bisa ngarep-arep bisa ndeleng dandan rambut sing katon sajrone 3 nganti 6 wulan (asil bisa beda-beda).Yen sampeyan ora ndeleng asil karo produk rambut rontog laser ing 6 sasi, kirim maneh kanggo mbalekaken (kurang biaya restocking 10%) PENTING CATETAN: Hubungi langsung penjual yen dituku luwih saka 30 dina kepungkur amarga sistem Amazon mung ngidini 30 dina kanggo bali.

LS-D601- (2)
LS-D601- (3)

LESCOLTONwis diteliti sacara klinis dening dokter lan wis kabukten bisa ningkatake wutah rambut kanggo pria lan wanita ing panaliten riset 2017 anyar.Ing panaliten klinis iki, 100% pangguna aktif lanang lan wadon sing aktif ndeleng wutah rambut sing katon kanthi rata-rata mundhak 43.2% ing jumlah rambut (Gulung mudhun menyang bagean "CELENG VIDEO RELATED" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap)

Apa sampeyan lanang utawa wadon, sampeyan bisa tuwuh rambut sing luwih kenthel, luwih kenthel, lan luwih sehat kanthi teknologi pemugaran rambut laser kekuatan klinis LESCOLTON.Sampeyan bisa nggunakake dhewe utawa gabungke karo perawatan rambut rontog liyane;Dokter percaya yen terapi laser tingkat rendah (LLLT) bisa digunakake kanggo nambah asil perawatan rambut rontog liyane (kayata suplemen biotin, sampo pertumbuhan rambut, kondisioner biotin, busa, minoxidil, Propecia, finasteride, lan produk pertumbuhan rambut liyane)

LS-D601- (4)
LS-D601-5

Dikembangaké ing GMP-fasilitas sing disertifikasi, tutup pertumbuhan rambut laser omah iki awet, entheng, nyaman, bebas tangan lan gampang digunakake.Iki ora kaya sisir lan sikat laser sing nyedhiyakake jangkoan sing luwih murah lan mbutuhake gerakan tangan sing terus-terusan, sing kesel, ora trep, lan nyegah sampeyan nindakake dina.

LS-D601-(6)
LS-D601- (7)
LS-D601-(8)

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan