about_bg

Produk

Lescolton Produsen Sikat Pelurus Rambut kanggo Wanita, Fitur Anti-Scald

Katrangan singkat:

1, Bristles panas khusus, mbantu garing, Gamelan lan gaya rambut ing wektu sing padha.

2. Generator ion, bebas kusut

3, Desain ergonomis entheng

4. Kanthi 3 mode pemanasan

5. Panggangan inlet sing bisa dicopot mbantu gampang ngresiki

6, 360 ° kabel putar


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Katrangan produk

H1002(1)

[ALAT GAYA SERBA BARANG] Sikat udara panas iki mbantu sampeyan nggawe gaya ikal sing alus lan longgar lan gaya lurus.Kanthi motor daya dhuwur 1000W, styler iki panas kanthi cepet lan malah, nggawe udhara disebar ing kabeh sikat, cepet garing lan gaya rambut.

[TEKNOLOGI IONIK LANJUT] Generator ion negatif sing dibangun nyata ngeculake 50 persen luwih akeh ion kanggo ngunci kelembapan luwih akeh ing rambut, nggawe rambut luwih sehat, luwih alus, sumringah, lan luwih gampang diatur.

H1002 (2)
H1002 (3)

[VENTASI UDARA UNIK/PELAPITAN KERAMIK] Lapisan keramik mbantu nglindhungi rambut saka over-styling, lan njaga kesehatan rambut.Desain aliran udara sing unik kanggo pangatusan rambut sing luwih cepet.

[BRISTLES KULIT ANTI-SCALAD] Nyampur pin Nilon lan bristles tufted ora bakal kusut lan luh metu rambute.Iku ngirim distribusi panas konsisten dening gripping rambute sak tong minyak.Mbantu sampeyan nggawe gaya, kepenuhan, lan volume rambut.

H1002 (4)
H1002 (5)

[3 SETELAN PANAS] Sikat udara panas Beautimeter nduweni 3 setelan panas: dhuwur, kurang, adhem sing cocog kanggo kabeh jinis rambut.Setelan panas dhuwur kanggo rambut sing kandel;lan panas kurang kanggo rambut tipis.Alat ajaib kanggo katon luwih apik saben dina: kanthi untu pemanasan nano 50% luwih dawa lan luwih padhet, sikat iki cocog kanggo kabeh jinis rambut (kalebu jinis kriting sing kandel).

Tutul kanthi lengkap, gagang entheng lan gampang dicekel, Jaminan keamanan 100% - bobot entheng lan ngindhari nyeri bangkekan.Kabel daya bisa diputar 360¡ã kanggo nyegah kabel ora kusut.Gagang ergonomis lan kompak.Sikat udhara panas iki minangka model sing penting kanggo kanca-kanca wanita, lan uga dadi pilihan pisanan kanggo kanca lanang kanggo menehi bocah wadon sing disenengi.

H1002 (6)
H1002 (7)

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan