about_bg

Produk

Sikat Pengering Rambut Siji-Step Blow Dryer Brush Anti-frizz

Katrangan singkat:

1. Aja ndemek lumahing panas.

2. Aja nggunakake produk iki ing wig.

3. Mung kanggo rambut garing utawa rada teles.

4. Dadi manawa kanggo copot sawise nggunakake.

5. Ojo dilebokake tali ing awak.

6. Kelangan rampung sadurunge disimpen.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Katrangan produk

HA-A020(1)

【Teknologi Ion Negatif】: Sikat pengering rambut siji langkah kanthi desain ion negatif 360 ° lan lapisan keramik bisa jenuh aliran udara, bisa nambah kelembapan rambut.Iki mbantu kahanan lan nggawe rambut luwih bersinar nalika nyuda frizz lan statis, lan nyegah rambute pecah.Sampurna kanggo rambut garing lan udan kabeh jinis rambut.

【Fungsi 4 In 1 Profesional】: Saliyane pengering rambut lan sikat curler, pengering rambut sikat oval uga straightener lan sikat.Cocog kanggo kabeh umur lan jinis rambut, kayata rambut dawa, keriting.Kajaba iku, pengering rambut & penata rambut siji langkah dirancang nganggo Pin Nilon & Bulu Tufted supaya gampang dicopot & genggeman rambut sing luwih apik.Gagang ergonomis dirancang kanggo kenyamanan maksimal lan gampang digunakake sajrone gaya.

HA-A020 (2)
HA-A020 (3)

【2 Kacepetan & 3 Setelan Suhu】: 1100 Watt daya ngirim, 3 tingkat panas luwes kanggo macem-macem jinis rambute, panas dhuwur kanggo rambute kandel, kurang panas kanggo rambute nggoleki, setelan fleksibel kanggo ngunci ing gaya rambut ayu.Desain tombol Rotary,""Cool""-- Cool temp.lan kacepetan dhuwur;""Low""-- suhu medium 60 °C lan kacepetan kurang;""TINGGI""-- suhu dhuwur 80 °C lan kacepetan dhuwur.

【Desain Ergonomis】: Sikat tip anti-sclading nyegah rambut dadi kusut lan pinggiran oval mbantu nambah volume rambut.Iki bakal mbantu nggawe rambut entheng, anti-kusut, nggawa sinar lan tekstur sutra kanthi mung siji tangan.Ngeringake rambute dhewe kanthi gampang ing sembarang sudut nganggo kabel daya putar 360° 6FT, kabele ora bisa bengkong.

HA-A020 (4)
HA-A020 (5)

【Layanan 100% Puas lan Seumur Hidup】: Aima Beauty One Step Hair Dryer lan Volumizer nyukupi syarat safety AS lan kanthi bangga nampilake segel Sertifikasi ETL (goleki tombol 'tes' ing plug sing dibutuhake kanggo kabeh pengering rambut ing AS).Kita janji kabeh pelanggan Layanan Dhuwit Mbalik 365 Dina lan Ganti 12 Sasi, kanggo layanan pelanggan, hubungi kita amarga online 24h * 7d.Sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin!

HA-A020 (6)
HA-A020 (7)

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan