about_bg

Produk

Lescolton Hair Straightener Brush Dryer PRO Blow Dryer Hot Air Brush

Katrangan singkat:

1, Bulu panas khusus, mbantu rambut garing, lancar lan gaya ing wektu sing padha.

2, Tegangan: 110V/60Hz, 220V/50Hz

3, Daya gedhe 1000W, mbantu rambut garing kanthi cepet

4, generator ion, frizz gratis kanggo rambut

5, Desain ergonomis entheng

6, Setelan beda kanggo Hight-Low-Cool

7, Bantuan inlet-grill sing bisa dicopot kanthi gampang ngresiki

8, kabel putar profesional


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Katrangan produk

AF-917 -1

RAMBUT HALUS LAN GARING KARO SATU UNIT - Teknologi ionik lan Turmalin rambut garing saka njero njaga kelembapan.Nganyarke menyang desain inovatif saka pengering rambut lan sikat sing digabung dadi siji.Seneng rambut garing alus ing wektu kurang lan mung siji item kanggo ditahan.

URIP GANTI PENGALAMAN - Lengen sing kesel lan lara ora ana maneh karo sikat Pengering Rambut sing gampang ditangani.

AF-917 -2
AF-917 -3

Ngirit wektu kanthi asil sing nggumunake- Nyepetake wektu pangatusan kanthi piranti siji tangan supaya sampeyan bisa nerusake dina.

Gampang kanggo nggunakake - Dilengkapi setelan panas lan kelangan.Kabel muter kanggo fungsi supaya kurang kaku lan obah watara nyoba kanggo njaluk nyaman.

AF-917 -4
AF-917 -5

JAMINAN UMUR- Sawise pisanan nggunakake Sikat Pengering Rambut Hurricane Elite, sampeyan bakal seneng banget karo asil kasebut.Yen ana alesan sampeyan ora marem karo sikat kita, hubungi kita lan kita mesthi bakal ninggalake sampeyan mesem.

Dicampur karo untu sing luwih tipis, nyegah kulit sirah dadi panas.Sajrone styling., suhu otomatis dikunci ing prasetel.Pelurus sikat bakal mati kanthi otomatis yen ora digunakake sajrone 60 menit yen sampeyan lali nindakake.

Stylish nalika Sehat: Kanthi teknologi anion dobel, nyuda rambute pisah liwat moisturizing ditingkatake.Dibandhingake karo sisir pemanasan liyane, sikat iki duwe karusakan minimal ing rambut.Akeh reviews customer ngandika malah mbantu kanggo nambah kondisi kesehatan kulit sirah.

AF-917 -6
AF-917 -7
AF-917 -8

Pabrik Kita

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kenapa Kita

    1) Adol ewu set saben dina.

    2) Sertifikat: ISO9001 &ISO 14001.

    3) Pengalaman: Luwih10 taun OEM & ODM pengalaman ing specializedSehat & KecantikanLayanan OEM gratis, paket lan LOGO.
    4) Layanan apik banget ing sadurunge-sale, on-sale, lan sawise-sale:
    We duwe tim sales profesional, sing ora mung asuptang nanging uga solver masalah, kita tansah menehi pelanggan saran marketing paling layak miturut mode pasar dhewe.

    Carane supaya

    1) Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, mangga marang kita kang item, jumlahe, wernalan liya-liyane

    2) Kita bakal nggawe aproforma invoice (PI) kanggo pesenan kanggo konfirmasi

    3) Kita bakal ngirim barang ASAP nalika kita nampa pembayaran

    4) Pembayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, lan UPS.Bakal njupuk 3 ~ 7 dina kerja sadurunge kita ngirim.

    wektu pangiriman

    1) Sample ing 1-2 dina

    2) Grosir 3-7 dina miturut jumlah sing beda;

    3) OEM 7-10 dina sawise nampa konfirmasi sampel

    Layanan Kita

    Sawise SLayanan ale:

    1) Garansi:sijitaun;

    2) Kita bakal ngganti sing rusak kanthi gratis ing urutan sabanjure:

    3) Pilih cara pengiriman sing paling apik, cepet, paling murah kanggo sampeyan;

    4) Nelusuri informasi paket nganti sampeyan nampa barang;

    5) Duwe pitakonan, 24 jam kasedhiya kanggo sampeyan